Гаги Јовановић: Поносан сам на Анђелу

ГС
Гаги Јовановић: Поносан сам на Анђелу

Глумац и политичар Бранислав Лечић тужио је глумицу Анђелу Јовановић, иначе кћерку легендарног глумца Гагија Јовановића, због тога што је одбила да са њим игра у серији "Радио Милева".

Лечић тражи одштету од 300.000 динара због наводне повреде части и угледа, а њен отац - Гаги Јовановић, каже да је шокиран због оваквог развоја догађаја.

"За непријатан догађај сам сазнао тек кад је Анђела добила тужбу… шта да кажем?… Шокиран сам и тужан у исто време… Поносан сам на моју Анђелу што је храбра и што има интегритет на свога тају. Тако смо је и васпитали да буде искрена и правична. Она зна да увек има Бранкину и моју пуну подршку и љубав", рекао је Гаги Јовановић за "Блиц".

Гаги се осврнуо и на прво, припремно рочиште које је било заказано за шести март у Првом основном суду. Тада су Анђелу испред зграде суда сачекале бројне колеге и колегинице и јавно је подржале.

"Хвала њеним колегиницама и колегама које су је јавно подржале, као и продукцији која ју је заштитила", додао је он.

Анђела Јовановић је једна од главних глумица у серији "Радио Милева", док је Лечић требало да се појави као епизодна улога у четвртој сезони.

Глумица је одбила да глуми у серији са њим због како је навела, претходних негативних искустава са глумцем, али и због својих колегиница које су иступиле као жртвe сексуалног злостављања и за то оптужиле Бранислава Лечића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана