Филм Стадо Николе Које премијерно 1. децембра

Александра Маџар
Филм Стадо Николе Које премијерно 1. децембра

Бањалука - Прво редитељско остварење Николе Које, сатирична комедија "Стадо", премијеру у Бањалуци доживјеће 1. децембра, а пред публиком у мултиплексу "Палас" поклониће се нека од највећих имена српске кинематографије која су остварила улоге у филму.

Ову информацију за "Глас Српске" потврдила је и портпарол мултиплекса "Палас" Марина Поповић и додала да је Никола Којо изразио посебну жељу да буде организовано и представљање његовог првенца у Бањалуци.

Поред Које, у филму за који је сценарио писао Небојша Ромчевић глуме и Весна Тривалић, Никола Ђуричко, Наташа Нинковић, Зоран Цвијановић, Горан Шушљик, Мира Бањац, Војин Ћетковић, Срђан Тимаров, Бранислав Трифуновић...

Како је Никола Којо раније објаснио, "Стадо" је идеалан назив за филм, јер глумци неријетко срљају у живот, не бранећи се од препрека које се пред њих постављају, па су налик овчицама.

Премијеру у Србији филм је требало да доживи синоћ, а сљедеће године ће бити емитован и на телевизији. Он је најавио и серију "Класа", која ће имати педесетак епизода, па је овај филм својеврсна најава тог пројекта.

- Оно што повезује све нас овде је страст са којом приступамо својој професији и филм управо то приказује. Када погледате екипу, сви глумци су играли у десет најгледанијих филмова у земљи - истакао је недавно глумац Зоран Цвијановић који тумачи лик Цвије.

Због снимања "Стада" из Дубаија је допутовала глумица Весна Тривалић, јер, како каже, то што већ дуго живи ван Србије не значи да је не дотичу ствари које се тичу њене професије.

- Тумачим лик глумице Виде и браним љубав, безусловну, младалачку љубав, којој животна доб не може ништа. Јако се радујем томе што ћу играти с Наташом Нинковић, јер смо ми до сада имале само једну кратку сцену и схватиле смо да желимо још - објаснила је непревазиђена Весна Тривалић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана