Нова сезона телевизијске серије "Дуг мору" од 4. маја пред публиком

Танјуг
Нова сезона телевизијске серије "Дуг мору" од 4. маја пред публиком

БЕОГРАД - Мистична драма са елементима трилера и митских елемената, "Дуг мору", у заједничкој продукцији Телекома Србија и Монте Royal улази у нову, четврту сезону, а нових 12 биће емитоване суботом и недељом од 4. маја на Суперстар каналу, најавили су продуценти.

У сезони пред нама, нестанак главне јунакиње, Олге, уводи нас у лавиринт загонетних догађаја који остављају дубок утисак на све. Брзо схватамо да потрага за њом није само физичко трагање, већ и духовно путовање кроз време, простор и различите светове.

На мистичном полуострву Луштица, Олга се суочава с тајнама које мора открити пре него што се њене мрачне визије остваре.

Док Олга истражује Свет мртвих и открива непознату страну своје личности, њена мајка Светлана открива своје корене. У исто време Периша, трагајући за благом Краљевине Југославије, доживљава искуство "оностраног".

Судбине наших јунака се испреплићу, откривајући не само прошлост, већ и дубоке трауме и губитке које су носили. Сви наши јунаци помажу Олги у задатку да оконча проклетство, али истовремено траже нешто што је можда најтеже пронаћи: себе.

Млади хрватски глумац Филип Маyер у овој сезони тумачи лик младог Перише, којег ( у садашњости) игра наш познати глумац Драган Мићановић.

"Пратио сам серију и пре него што сам добио позив за кастинг.

На самом почетку нисам знао коју тачно улогу траже, али сам био узбуђен што су ме уопште контактирали људи чију серију волим гледати. Касније сам посебно био сретан када сам сазнао у чије ципеле ускачем!

Знао сам да је то велика одговорност и част за младог глумца", изјавио је Маyер. Поред Маyера и Мићановића кроз путовање о тајнама које крију морске дубине водиће нас сјајна поставка глумаца - Ана Лечић, Вуле Марковић, Бојана Маљевић, Дубравка Дракић, Александар Раденковић, Стефан Капичић, Себастиан Цавазза, Весна Тривалић, Срђан Граховац и многи други.

Редитељи пројекта су Милан Тодоровић и Милан Коњевић, који је заслужан за сценарио, заједно са Маријаном Чулић Вићентић и Бојаном Маљевић.

Говорећи о томе шта нас очекује у наставку ове култне серије, редитељ Милан Тодоровић истиче да је серија "Дуг мору" једна је од најзанимљивијих серија које су се икада појавила на домаћем телевизијском простору.

"Био је велики изазов сама чињеница да се укључујемо у рад на четвртој сезони овако комплексне серије. Четврта сезона одлази корак даље у сваком смислу и нуди нешто што можда није никад ни виђено у домаћој телевизијској понуди.

Мистичност која је постепено градирана током целе серије у овој сезони постаје у потпуности доминантна и руководи поступцима свих ликова и утиче на све догађаје", изјавио је Тодоровић.

Нема сумње да нас током предстојећих празника очекује и веома занимљив почетак расплета серије "Дуг мору", зато припремите грицкалице и уживајте у четвртој сезони популарне драме

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана