Андрија Милошевић: Кабаре Контрадиторе уз буру смијеха

Цвија Мркоњић
Андрија Милошевић: Кабаре Контрадиторе уз буру смијеха

Бањалука - Публику кабареа "Контрадиторе" очекује ред добре музике, ред смијеха, врло је једноставно. То није класични кабаре, па људима који дођу неће бити досадно.

Рекао је популарни глумац Андрија Милошевић који ће гостовати 31. јула на тврђави "Кастел" у Бањалуци најављујући  музичко вече са комичном нотом.

- Причу је за мене написао познати драмски писац Стеван Копривица, а од тога сам направио некласични кабаре. Ми смо већ једном гостовали у Бањалуци и то је било заиста сјајно, с тим што сам ја сада направио једно другарско вече џу-роцк музике и ту ме прате два врсна музичара са којима правим журку на којој се људи опуштају - каже глумац.

Додаје да се он између тих пјесама обраћа публици уз комичну причу.

- У суштини, има много интеракције са публиком, гдје се ми смијемо, шалимо, а сигуран сам да ће људима који буду у публици бити драго да се мало шалимо заједно, да отпјевамо неколико пјесама и да уживамо те ноћи у Бањалуци - казао је Милошевић.

Према његовим ријечима иако постоји сценарио као темељ он га се много не придржава већ просто ужива и развија причу у зависности од реакција публике.

- "Контрадиторе" је настао јер смо Горан Перишић, Данијел Церовић и ја пријатељи из дјетињства, те смо хтјели да направимо нешто како бисмо се више дружили. Буквално смо тражили алиби да се више дружимо и на крају је то испало одлично - навео је Милошевић.

Подсјетио је да ће са њима наступити и музичари из бањалучког бенда "Интиме", са којима ће Андрија извести неколико пјесама, а послије кабареа они ће се такође представити публици.

Нове улоге

Андрија Милошевић каже да га очекују улоге у новим серијама, као и премијера "39 степеника" у београдском Позоришту "Бошко Буха", као и представа "Љубав" у "Звездара театру".

- Много је пројеката за које треба да се организујем како бих све стигао до сљедеће сезоне. Добио сам позив да радим и на једној серији, мелодрами. Очекујем да се серија "Будва на пјену од мора" емитује у Србији, у припреми је и трећа сезона серије "Певај брате" - најавио је Милошевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана