Успјешан почетак сезоне на Јахорини

Срна
Успјешан почетак сезоне на Јахорини

ПАЛЕ - Зимска туристичка сезона на Јахорини званично је отворена за викенд, који је протекао одлично, о чему свједоче многобројни скијаши на стазама доступним за овај период сезоне, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

“Викенд је протекао одлично, што је само још један доказ да Олимпијски центар из године у годину остварује све боље резултате и наставља да пише историју када је у питању посјећеност и број задовољних скијаша”, наводи се у саопштењу.

Олимпијски центар “Јахорина” забиљежио је промет два и по пута бољи у односу на исти период прошле зимске сезоне, који је већ на данашњи датум достигао 65 одсто цијелог децембра прошлогодишње сезоне.

У саопштењу се додаје да је велики број карата бесплатно обезбијеђен за дјецу из свих седам општина Сарајевско-романијске регије.

“За период од четвртка, 9. децембра, до недјеље, 12. децембра, уз попуст од 50 одсто на ски-карте за дневно и ноћно скијање, Јахорина наставља да дочекује скијаше и љубитеље ове планине”, наводе из Олимпијског центра.

У наредном периоду Олимпијски центар дочекује посјетиоце уз наступе више од 20 извођача у оквиру “Балкан мјузик фестивала”, који ће бити одржан током викенда 10. и 11. децембра, као и 17. и 18. децембра.

Тренутна висина сњежног покривача на Јахорини је 65 центиметара, што омогућава одлично скијање за све госте Олимпијског центра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана