Наташи Ћејић је потребна наша помоћ: Желим да се излијечим и постанем мајка

ГС
Наташи Ћејић је потребна наша помоћ: Желим да се излијечим и постанем мајка

Наташи Ћејић са само 26 година одстрањена је жучна кеса, али борба за здравље и даље траје.

За лијечење недостаје још 1 000 КМ.

Наташа је незапослена медицинска сестра из Бањалуке у чијој породици нико не ради и након ове операције потребна јој је помоћ добрих људи због даљих контрола и посебног режима исхране након операције.

"Добри људи су ми помогли и оперативни захват је завршен, одстрањена је жучна кеса. Извађени су конци. Али сада је исхрана ригорознија због одстрањивања жучне кесе. У породици и даље нико није у радном односу, а органска исхрана много кошта. Око једне ране кренуо је гранулом, боли ме. Не знам шта ће бити касније, искомпликовало се због споредних дијагноза", испричала је ова млада дјевојка.

Проблем је и што за сљедеће контроле, ако дође до било какве компликације, нема новац. Новац је потребан и за даље консултације и контроле хирурга по потреби, али и за то нема.

"Зелим да уз помоћ људи добре воље превазиђем ово све, станем на своје ноге, и почнем радити посао који волим, да се здравствено стање санира колико год је могуће и да једног дана постанем мајка", каже.
Без посла је остала у марту прошле године, а у породици нико није запослен.

Отац је РВИ, борац прве категорије, а мајка не ради. Мјесец дана након прекида радног односа почиње да добија на тежини, не знајући разлог. Обавља ендокринолошки преглед, дијагностикована јој је хиперинзулинемија, синдром ПЦОС.

Након тога дијагнозе се само нижу.

Лијечила се од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлица материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме.

Наташа истиче да је захвална свим људима добре воље коју су јој помогли у досадашњој борби. 

"Само желим да изађем из ове агоније што прије", каже Наташа.

С обзиром да је Наташа незапослена медицинска сестра, жеља јој је да оздрави и да поново почне радити посао који воли.

Ова скромна дјевојка, истиче да јој жеља да се оствари у улози мајке, али да бих дошла до свога циља потребна је помоћ добрих људи у њеном даљем путу ка изљечењу.

"Неопходно је да Излијечим и проблем с хиперинзулинемијом и једног дана постанем мајка. Такође, проблем с гихтом и артритисом да се санира колико толико", каже Наташа.
Сви који су у могућности, новац могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана