За спас дјевојчице Ведрана Кудрић из Доње Илове код Прњавора потребно 43.000 евра

Б. Р.
За спас дјевојчице Ведрана Кудрић из Доње Илове код Прњавора потребно 43.000 евра

Прњавор - Четрнаестогодишњој Ведрани Кудрић из прњаворског села Доња Илова, која је рођена без плућне артерије, потребна је помоћ хуманих људи како би прикупила 43.000 евра за операцију у Њемачкој.

Овој дјевојчици је три дана по рођењу откривено опасно обољење, због чега је одмах упућена на лијечење у Београд. Захваљујући хуманистима, који су прикупили новац за операцију, маленој Ведрани је 2007. у Њемачкој уграђена вјештачка артерија. Ипак, то није био крај њеним мукама.

Сада јој је неопходна замјена артерије, а нова операција би требало да буде обављена 21. октобра ове године.

До тада је потребно прикупити 43.000 евра, што за њене родитеље представља недостижан износ. С обзиром на то да нису у могућности да обезбиједе новац, родитељи моле све људе добре воље да им помогну да њихова кћерка настави нормално да живи.

Сви који желе да донирају новац за лијечење Ведране Кудрић могу контактирати с њеним оцем Станиславом позивом на број телефона 065/203-468. Новац се такође може уплатити на број жиро-рачуна: 562-002-81332678-43 НЛБ Развојне  банке у Прњавору, на име Станислав Кудрић. Ведрана и њени родитељи вјерују да ће племенити људи још једном показати спремност да им помогну у њиховој највећој бици.

                                                                                        

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана