Сутра без струје око 8.000 потрошача Електро Бијељине

Срна
Сутра без струје око 8.000 потрошача Електро Бијељине

Бијељина - У Семберији ће сутра око 8.000 потрошача остати без електричне енергије због редовног годишњег ремонта, рекао је Срни портпарол Зависног електродистрибутивног предузећа /ЗЕДП/ "Електро-Бијељина" Слободан Ђаламић.

Без електричне енергије остаће корисници трафо-станице "Бијељина четири" од 8.00 до 15.00 часова који се напајају са далековода "Раскршће", "Гвоздевићи", "Вишњићева", "Пучиле" и "Патковача", као и купци у насељеним мјестима Голо Брдо, Патковача и Пучиле.


Према Ђаламићевим ријечима, сутра ће радници овог предузећа, у истом термину, радити ремонт 10-киловолтних далековода "Хасе" и "Доњи Загони", због чега ће без електричне енергије бити потрошачи у насељеним мјестима Доњи Загони, Ковачићи, Бријесница и у једном дијелу Хаса.

"Због ремонта постројења жЕлектропреноса БиХж и ЗЕДП жЕлектро-Бијељинаж, у недјељу ће од 8.00 до 16.00 часова бити без струје и купци који се електричном енергијом снабдијевају са далековода жЦигланаж, жЈања Стараж и жЕкономијаж", рекао је Слободан Ђаламић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана