СПС: Немамо никакав став о Трифунчевићу

ГС
СПС: Немамо никакав став о Трифунчевићу

БАЊАЛУКА - Социјалистичка партија Српске (СПС) се не мијеша у рад републичких органа, није нам је познато којим политичким опцијама припада смијењењи начелник подручног Инспектората Бијељина Раде Трифунчевић, ни кога подржава.

Саопштено је то из СПС-а и додато да је "у изјавама које су јуче објавили медији у Српској, Трифунчевић за своју смјену индиректно окривио кадрове и руководство СПС".

- Навео је и да је "врбован" да пређе у редове наше партије што сматрамо тенденциозном и злонамјерним потезом усмјереним против СПС.

СПС је млада политичка организација која већ седам мјесеци остварује велики раст и која нема никакве потребе да "врбује" своје чланове, а то је поготово случај са кадровима СП. Такође, СПС је настала као вид отклона од политика заснованих на измишљању сукоба, лоших кадровских рјешења и сплеткарења, а од својих кадрова очекујемо максималну посвећеност и најбоље могуће резултате – додато је у саопштењу странке.

Додали су да о Трифунчевићу, као смијењеном начелнику подручног одјељења Инспекције у Бијељини, као и о његовим политичким опредјељењима немају став.

- Али, свакако нећемо дозволити да се на тенденциозан начин спомиње и блати име наше партије. У СПС су добродошли сви стручни, вриједни и одговорни људи који иза себе имају резултате, а захваљујући таквој политици, у протеклих седам мјесеци приступио нам је велии број одличних људи у свим одборима широм Српске, укључујући и Бијељину.

Наставићемо са растом и добрим резултатима а оно по чему смо већ увелико препознатљиви је то што одбијамо да учествујемо у бесмисленим политичким представама и међустраначким сукобима који за нас представљају политику прошлог вијека – истакли су у СПС-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана