Привремени прекиди у водоснабдијевању у Источном Сарајеву

Срна
Привремени прекиди у водоснабдијевању у Источном Сарајеву

Источно Сарајево - Комунално предузеће “Водовод и канализација” Источно Ново Сарајево обавјештава кориснике да ће у вечерњим и ноћним часовима долазити до пада притиска у мрежи или привременог прекида у водоснабдијевању.

“Како краткотрајне падавине нису дале веће резултате на дотоку извора Тилава, суочени смо са новим периодом без падавина који ствара проблеме у технолошком процесу прераде воде на филтер постројењу”, саопштено је из овог предузећа.

С циљем заштите филтер постројења и акумулирања довољне количине воде за наредни дан, предузеће ће бити принуђено да у вечерњим и ноћним часовима приступа пригушењу главног транспортног цјевовода.

Ове мјере осјетиће потрошачи у улицама Цара Лазара, Карађорђева, Цара Душана, насељима Горњи Которац, Крупац, дио Топлика, те насељима која су на пумпним постројењима Доње Младице, Горње Младице, Прљево Брдо, Ђукића Поток, Иванићи, као и у стамбеним зградама од четвртог спрата и више.

Из комуналног предузећа апелују да потрошачи буду максимално рационални при трошењу воде како би се могло обезбиједити континуирано водоснабдијевање за све кориснике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана