Приједор: Представљени кандидати СДС-а и формиран Изборни штаб

Срна
Приједор: Представљени кандидати СДС-а и формиран Изборни штаб

ПРИЈЕДОР - Градски одбор СДС-а Приједор формирао је вечерас изборни штаб, а потом на свечаној сједници представио кандидате за градоначелника и Скупштину града Приједора.

Предсједник Градског одбора СДС-а Милан Тубин најавио је да изборни штаб почиње да функционише од данашњег дана и додао да се приликом вечерашњег представљања кандидата видјело колико је СДС у Приједору стварно јак.

“Узели смо све што је потребно нашим грађанима. На листи су економисти, правници, доктори, инжењери, домаћини, пољопривредници – све оно што један град чини живим и што чини једну привреду. Поносан сам да могу бити носилац једне такве листе, а најпоноснији што имамо квалитетног, доброг и честитог кандидата за градоначелника”, рекао је Тубин новинарима.

Кандидат за градоначелника Приједора Маја Стојић Драгојевић рекла је да су ови избори историјска шанса за промјене у Републици Српској које ће се потом потврдити и на општим изборима који су посебно важни.

“Сматрамо да сви заслужујемо да живимо боље”, истакла је Драгојевићева.

Она је одбацила спекулације да СДС у Приједору на изборе иде удружена с неким другим политичким субјектима.

“Идемо у ову борбу сами. Ја сам поносна што сам кандидат СДС-а. Борићу се до краја за ту позицију. Борићу се против свих седам партија /окупљених око СНСД-овог кандидата за градоначелника/ и против Градског одбора ПДП-а Приједор. Ми знамо да већина чланова /ПДП-а/ размишља потпуно опозиционо и да ће нас подржати у борби јер сам ја једини опозициони кандидат за градоначелника”, додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана