Градишка: У току пријаве на конкурс „Најкутак 2021. године”

ГС
Градишка: У току пријаве на конкурс „Најкутак 2021. године”

ГРАДИШКА - Комунално предузеће „Градска чистоћа” Градишка пету годину за редом организује избор за најљепше уређена дворишта и балконе на подручју Градишке, а пријаве на конкурс „Најкутак 2021. године” трају до 1.јула ове године.

В.д. директора КП „Градска чистоћа” Градишка, Рената Обрадовић Поповић истакла је да право учешћа имају корисници услуга Градске чистоће, који редовно измирују своје обавезе и да се ове године, осим физичких , могу пријавити и правна лица.

Она је навела да се грађани могу пријавити на број телефона 051/813-225 или на званичну фацебоок страницу предузећа, гдје уз пријаву могу послати и фотографије.

Након затварања конкурса комисија ће обићи све пријављене и изабрати побједнике, а додјела награда планирана је на јесен.

-Награде ће се додјељивати у двије категорије, за најљепше уређено двориште и балкон, по избору стручног жирија, а ове године имаћемо и посебну награду по избору грађана који ће моћи гласати путем  наше званичне фацебоок странице - рекла је Поповић Обрадовић и истакла да је циљ да се грађани подстакну да одржавају своја дворишта и да сви заједно учине Градишку љепшом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана