Драгутин Родић кандидат за градоначелника Приједора, Миленко Ђаковић носилац листе

Срна
Драгутин Родић кандидат за градоначелника Приједора, Миленко Ђаковић носилац листе

ПРИЈЕДОР - Драгутин Родић кандидат је Демократског народног савеза /ДНС/ за градоначелника Приједора, а Миленко Ђаковић носилац листе кандидата ове странке за одборнике у Скупштини града Приједора.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изјавио је да ће након локалних избора и побједе кандидата ДНС-а за градоначелника Приједора овај град бити још љепши и развијенији.

"Ово је ДНС - никад сложнији, никад јединственији, никад одлучнији и никад јачи. Драгутин Родић је, могу слободно рећи, будући градоначелник Приједора. ДНС има свој пут, а на том путу ми се нећемо бавити другим политичким партијама - бавићемо се потребама грађана Приједора", рекао је Нешић новинарима након сједнице Предсједништва ДНС-а.

Родић је истакао да је његова кандидатура за градоначелника била јединствен став органа Градске организације ДНС Приједор.

"Вријеме које је пред нама ће показати да пут којим је ДНС од 2004. водио град треба и наставити и да ће тај пут донијети даљи напредак и наставак процеса који су, по нашој оцјени, у посљедње двије године заустављени", навео је Родић.

Он је оцијенио да је листа од 35 кандидата за одборнике Скупштине града Приједора на челу са Миленком Ђаковићем кадровски врло јака у смислу образованости, младости и искуства.

"Оно што је добро ћемо наставити, а кориговати оно што можда нисмо успјели да у претходном периоду реализујемо. Формула успјеха је екипни рад и укључивање свих грађана Приједора у реализацију пројеката. Основни задатак је да стабилизујемо политичку ситуацију, што је услов и за економски просперитет и за социјалну сигурност свих грађана", истакао је Родић.

Носилац листе кандидата ДНС-а за одборнике Скупштине града Приједора Миленко Ђаковић рекао је да је Приједор и до сада предњачио у многим сегментима у Републици Српској и у БиХ, али да је до застоја дошло у посљедње двије године због, како је рекао, политичких компликација.

"И Градска управа Приједор и ДНС увијек су се трудили да раде у интересу свих грађана. Листа кандидата ДНС-а је изузетно снажна и ми очекујемо подбједу кандидата за градоначелника Драгутина Родића и најбројнији клуб одборника у Скупштини града Приједора, са којим ћемо и даље организовати политички, јавни и друштвени живот, наставити развој инфраструктуре", поручио је Ђаковић.

Ђаковић је изразио увјерење да ће ДНС на предстојећим локалним изборима пријатно изненадити све поштоваоце, чланове и симпатизере и у Приједору и у Српској и у Федерацији БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана