Цвијановићева, Додик и Вишковић обишли домаћинство Михајловићa

Срна
Цвијановићева, Додик и Вишковић обишли домаћинство Михајловићa

БИЈЕЉИНА - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић, премијер Радован Вишковић и српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетили су данас пољопривредно домаћинство Михајловић у селу Доње Црњелово код Бијељине.

Ријеч је о браћи близанцима Рајку и Ради Михајловић, чије домаћинство има десет чланова. Михајловићи обрађују 50 хектара земље, од чега на 25 хектара производе поврће, а на 25 хектара житарице.

Српски члан и предсједавајићи Предједништва БиХ Милорад Додик рекао је да је ријеч о породици која ради много, али је задовљна.

“Са својим насљедницима окупљени су око послова”, рекао је Додик, захваливши се на дивним тренуцима проведеним у домаћинству породице Михајловић.

Премијер Републике Српске Радован Вишковић рекао је да су браћа Михајловић понос Републике Српске и Семберије.

“Радни и вриједни људи који су све што су стекли, стекли својим радом и трудом. Баве се пољопривредом и то су наслиједили од својих родитеља. Данас је ријетко у Српској да сретнете овакве породице”, рекао је Вишковић.

Он је истакао да су Михајховићи примјер да људи који хоће да раде могу сасвим нормално и домаћински да живе на свом имању.

“Браћа су у заједничком домаћиству стекли завидан капитал. Живе коректно. Република Српска даје простор свима којима желе да раде, да зараде и да сасвим коректно живе на својим имањина”, рекао је Вишковић.

Он је захвалио Михајловићима што показују свима да се од свог рада може живјети.

Радо Михајловић рекао је да је имао част да нба свом имању угости највише званичнике Републике Српске.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана