Биљана Малбашић: Буџет града Приједора стабилан, све обавезе измирене

Срна
Биљана Малбашић: Буџет града Приједора стабилан, све обавезе измирене

ПРИЈЕДОР - Члан Предсједништва Градске организације ДНС-а Приједор Биљана Малбашић изјавила је да буџет града прошлу годину није завршио у дефициту и да се све обавезе извршавају на вријеме.

- Ми смо се свих ових година поносили стабилношћу нашег буџета и с тим што смо све своје обавезе на вријеме измиривали и по томе смо били препознатљиви и у многим другим општинама - рекла је Малбашићева на конференцији за новинаре приједорске Градске организације ДНС-а.

Она је истакла да су сви имали прилику да извјештај о извршењу буџета прате на скупштинском засједању, на којем је и усвојен.

Замјеник предсједника Одбора жена Градске организације ДНС-а Приједор Сања Муњиза оцијенила је да је тај одбор својим радом и залагањем допринио да ДНС буде препознатљив као одговорна политичка партија.

- Жене су несебично учествовале у бројним активностима и подржавале друштвено користан и хуманитарни рад. Бројне су активности на пружању помоћи социјално угроженим породицама, даровању крви, обиљежавању разних манифестација и празника - рекла је она и додала да је јачање демократских принципа, те подизање свијест о значају културног, образовног и спортског сегмента, такође један од циљева Одбора жена приједорског ДНС-а.

Потпредсједник Одбора жена Градске организације ДНС-а Приједор Дијана Шобот навела је да предузећа и јавне установе на чијем челу се налазе чланице ДНС-а послују успјешно и могу да служе као примјер свим другим како се успјешно руководи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана