Бијељина: Потписан коалициони споразум СДСС-а и Демоса

Srna
Бијељина: Потписан коалициони споразум СДСС-а и Демоса

БИЈЕЛЈИНА - Странка демократске Српске Семберија /СДСС/ и Демократски савез /Демос/ потписали су данас коалициони споразум о подршци кандидатуре Мића Мићића за градоначелника Бијељине на предстојећим локалним изборима.

Предсједник Градског одбора Демоса Милан Дакић рекао је да је та странка данас дала подршку Мићићу за кандидата за градоначелника на локалним изборима, те да је Мићић одувијек сарађивао са Демосом.

"На Пресједништву странке и на Градском одбору Демоса донијели смо одлуку да данас потпишемо овај споразум. Сарадња Демоса и градоначелника и СДСС-а биће у наредном периоду заснована на чистом, коректном и достојанственом односу", рекао је Дакић након потписивања споразума.

Он је, честитајући Мићићу на кандидатури, навео да је Демос уз градоначелника Бијељине био и да ће остати како би истрајали у његовој борби на предстојећим локалним изборима.

Мићић је рекао да су ове двије политичке странке сличне оријентације и политичке судбине.

"Имали смо пред собом могућност да бирамо између пројеката и грађана с једне стране и циљева претходних странака у којим смо дјеловали, а које нас нису разумјеле да су нам пречи интереси грађана, града Бијељине и пројеката за овај град", рекао је Мићић новинарима.

Мићић је подсјетио да ове странке нису нове у политици и да су сигурни да су обје странке демократске и да су им интереси грађана на првом мјесту.

"Интерес јединства је превагнуо, интерес Републике Српсе и интерес нашег града - то је на првом мјесту за нас", рекао је Мићић.

Церемонија потписивања је одржана у просторијама СДСС-а у Бијељини. /крај/зс/мир/фото

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана