Пакети са школским прибором дјеци из вишечланих породица

И. Б.
Пакети са школским прибором дјеци из вишечланих породица

Бањалука - Чланови Градског одбора Социјалистичке партије уручили су јуче су у храму Светог Василија Острошког у Обилићеву пакете са школским прибором дјеци из угрожених вишечланих породица.

Овим хуманим гестом измамили су осмијехе на лицима малишана и њихових родитеља, од којих већина није у могућности да опреми дјецу у школу.

Члан Градског одбора СП-а Наум Голић, који је учествовао у овој хуманој акцији, истакао је да је подијељено 50 пакета, од чега је 30 уручено у храму.

- Нема љепшег осјећаја од оног када видите да сте усрећили дијете. Малишанима који нису били у могућности да дођу у храм Светог Василија Острошког дарове са школским прибором, храном и личном хигијеном однијели смо на кућне адресе. Ријеч је о пет породица са шесторо, седморо и осморо дјеце - рекао је Голић. Додао је да је Градски одбор СП-а до сада кроз 20 акција пружао помоћ на различите начине.

- Тиме желимо да олакшамо свима којима је помоћ неопходна, а надамо се да ће се и други активирати и придружити нам се - истакао је Голић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана