Подршка СП задужењу града емисијом хартија од вриједности

Срна
Подршка СП задужењу града емисијом хартија од вриједности

Бањалука - Бањалучки Градски одбор Социјалистичке партије /СП/ подржаће приједлог одлуке о задужењу града емисијом хартија од вриједности у износу до 6.000.000 КМ, који ће данас разматрати градска Скупштина, јер ова странка подржава све пројекте и одлуке чији је циљ рјешавање проблема грађана.

"Одлука о задужењу наћи ће се данас пред одборницима Градске скупштине, а планирано је да са шест милиона КМ буде финансирано више капиталних инвестиција, међу којима је изградња моста преко Врбаса на локацији садашњег Зеленог моста, што је пројекат који заслужује посебну пажњу и подршку у реализацији", сматрају у овој партији.


Из СП-а је саопштено да ће, осим рјешавања овог проблема, Градски одбор те странке подржати и пројекат реконструкције Улице Александра Првог Карађорђевића, чиме би био дугорочно ријешен један од горућих проблема ове мјесне заједнице.

"Као и до сада, сви пројекти и одлуке чији је циљ рјешавање проблема грађана Бањалуке имаће нашу пуну подршку, поготово када је ријеч о кључним приоритетима, као што је случај са Зеленим мостом или Улицом Александра Првог Карађорђевића, те изградњи водовода жЦрно Врелож", поручују из Градског одбора СП-а Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана