Реми Славије са Морнаром

Г.С.
Реми Славије са Морнаром

Бар - Фудбалери Славије у првој контролној утакмици на припремама на Црногорском приморју играли су неријешено 0:0 са домаћим прволигашем Морнаром.

Ближи побједи били су изабраници Вељка Доведана, који су створили три зреле прилике а које у гол нису претворили Игор Радовановић, Дарко Спалевић и Алмир Плиска.

- Не можемо рећи да је све било одлично, али има помака у односу на претходне мечеве. Оно што је важно је да нисмо омогућили домаћину ни једну праву прилику за погодак. Помјерили смо их далеко од нашег гола и били су немоћни у офанзиви. Мислим да смо на правом путу да направимо игру и прави тим - рекао је први помоћник шефа стручног штаба Славије Вељка Доведана Момчило Станић.

"Соколови" су меч почели у саставу: Младен Лучић, Бранислав Арсенијевић, Марко  Ристић, Немања Картал, Предраг Папаз, Немања Вејновић, Срђан Грујичић, Немања Бошковић, Алмир Плиска, Дарко Спалевић и Немања Пушара. У наставку сусрета заиграли су још: Милош Кубура, Марко Симовић, Емир Зеба, Стефан Барић, Игор Радовановић, Демис Чомор, Александар Пушара, Игор Крмар, Љубиша Берјан, Бојан Марковић, Дарио Пурић, Никола Пуповац, Никола Бјелош и Бојан Таушан. Тако је стручни штаб пробао 25 од 27 играча који су отпутовали на Црногорско приморје, а у овом сусрету прилику једино нису добили Анел Рикало и трећи голман Фикрет Карајбић.

- Играли смо у неким, за нас новим, формацијама и играчи су добро реаговали на те промјене. Има још довољно времена да се све то утегне и да спремни дочекамо прву утакмицу другог дијела шампионата. Чека нас Олимпик у том првом колу, а овај период у Бару морамо да искористимо да направимо оно што смо планирали - додао је Станић.

Искра

Наредни меч Славија би требало да игра против Искре из Даниловграда. Меч је заказан за четвртак у Бару. Треба додати да без обзира на чињеницу да су имали утакмицу против Морнара, фудбалери су радили јутарњи тренинг и тај ритам ће се наставити све вријеме боравка у Бару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана