Прва лига Републике Српске: Дрина побиједила Слободу

РТРС
Прва лига Републике Српске: Дрина побиједила Слободу

Зворник - У оквиру 12. кола Прве лиге Републике Српске у фудбалу, фудбалери зворничке Дрине побиједили су Слободу из Мркоњић Града са 1:0.

Фудбалери зворничке Дрине прекинули су негативну серију резултата од четири утакмице без побједе у првенству, савладавши Слободу са 1:0.

Гол вриједан три бода виђен је у 12-ом минуту. Марковић је извео прекид и асистирао Мазићу чији покушај главом погађа мрежу гостију и испоставиће се одлучује питање побједника.

Домаћин је могао доћи и до убједљивије побједе, али у два наврата у 17. и 25. минуту непрецизан је Стевановић, а 10 минута касније и Драгутиновић. И у наставку сусрета Дрина је стварала прилике, али изостала је реализација Стојанова у 57. и Стевановића у 70.

Све што су гости урадили на овом сусрету било је пар покушаја из прекида.

" Играли смо без петорице, шесторице стандардних играча, тако да својим играчима немам нешто нарочито да замјерим, играли су колико су могли у условима какви су били, изузетно тешки", рекао је тренер Слободе, Драган Вукша.

"Видјела се жеља, међутим у овим тешким условима за игру, без квалитетног протока лопте, није било темпа којег смо ми иначе имали у досадашњим утакмицама, вјероватно због оваквог терена. На крају морамо бити задовољни са побједом од 1:0", истакао је шеф струке Дрине из Зворника, Миле Лазаревић.

Дрина у наредном колу гостује добојској Слоги, док ће Слобода дочекати на свом терену екипу Звијезде 09.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана