Prva liga Republike Srpske: Drina pobijedila Slobodu

RTRS
Prva liga Republike Srpske: Drina pobijedila Slobodu

Zvornik - U okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske u fudbalu, fudbaleri zvorničke Drine pobijedili su Slobodu iz Mrkonjić Grada sa 1:0.

Fudbaleri zvorničke Drine prekinuli su negativnu seriju rezultata od četiri utakmice bez pobjede u prvenstvu, savladavši Slobodu sa 1:0.

Gol vrijedan tri boda viđen je u 12-om minutu. Marković je izveo prekid i asistirao Maziću čiji pokušaj glavom pogađa mrežu gostiju i ispostaviće se odlučuje pitanje pobjednika.

Domaćin je mogao doći i do ubjedljivije pobjede, ali u dva navrata u 17. i 25. minutu neprecizan je Stevanović, a 10 minuta kasnije i Dragutinović. I u nastavku susreta Drina je stvarala prilike, ali izostala je realizacija Stojanova u 57. i Stevanovića u 70.

Sve što su gosti uradili na ovom susretu bilo je par pokušaja iz prekida.

" Igrali smo bez petorice, šestorice standardnih igrača, tako da svojim igračima nemam nešto naročito da zamjerim, igrali su koliko su mogli u uslovima kakvi su bili, izuzetno teški", rekao je trener Slobode, Dragan Vukša.

"Vidjela se želja, međutim u ovim teškim uslovima za igru, bez kvalitetnog protoka lopte, nije bilo tempa kojeg smo mi inače imali u dosadašnjim utakmicama, vjerovatno zbog ovakvog terena. Na kraju moramo biti zadovoljni sa pobjedom od 1:0", istakao je šef struke Drine iz Zvornika, Mile Lazarević.

Drina u narednom kolu gostuje dobojskoj Slogi, dok će Sloboda dočekati na svom terenu ekipu Zvijezde 09.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana