Александар Радуловић, фудбалер Борца: Побједом увеличати јубилеј навијача

Дарко Пашагић
Александар Радуловић, фудбалер Борца: Побједом увеличати јубилеј навијача

Бањалука - Везни фудбалер Борца Александар Радуловић опоравио се од повреде и биће у комбинацији за недјељни сусрет 15. кола Премијер лиге БиХ у којем Бањалучани дочекују Жељезничар.

Ова вијест ће свакако обрадовати све присталице „црвено-плавих", јер је ријеч о фудбалеру, који је у првих 11 кола играо на сваком мечу, а од доласка Зорана Милинковића свих пет сусрета играо је по свих 90 минута. Међутим, послије сусрета са Зрињским у Мостару (0:0) пожалио се на повреду и установљено је да је ријеч о прелому ножног палца. Било је то 14. октобра, што значи да би на терен требало да се врати послије нешто више од мјесец.

- Било би сјајно када бисмо савладали Сарајлије и тако на најљепши могући начин честитали нашим вјерним навијачима 30. рођендан, који прослављају у недјељу. Заслужили су „вултуреси" свом досадашњом подршком да им увеличамо славље и надам се да ћемо им подарити побједу - нагласио је Радуловић.

Осврнуо се и на меч са Жељезничаром из четвртог кола, у којем су на „Грбавици" поражени са 1:2.

- Повели смо у првом дијелу и имали предност све до посљедње трећине меча, али смо онда веома брзо примили два поготка и остали празних шака. Надам се да сада неће бити тако и очекујем побједу - наставио је Радуловић.

Послије сусрета са Жељезничаром на реду су два гостовања у Витезу и против Сарајева, па онда у посљедњем јесењему колу на Градски стадион стиже Широки Бријег.

  • Имамо јако тежак распоред, јер се три од четири наша наредна ривала боре за сам врх, а Витез грчевито за опстанак. Међутим, на нашем терену нико не може да у дуелу са нама буде фаворит, па тако ни „Жељо", ни Широки Бријег. Вјерујем и да на гостовањима нисмо без шансе, поготово у Витезу и био бих задовољан када бисмо у ова преостала четири кола освојили седам бодова, којима бисмо остали у игри за пласман у Лигу за првака - додао је Радуловић.

Распудић и Дујаковић

Меч против Жељезничара пропустиће капитен Борис Распудић, који има три жута картона и повријеђени Синиша Дујаковић.

- Нажалост, Дујаковић ће наредних дана морати на операцију лигамената и за њега је први дио сезоне завршен - нагласио је везни фудбалер Борца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана