Титула на Олимпијади, Новаков неостварен сан

novosti.rs
Титула на Олимпијади, Новаков неостварен сан

Освојио је Новак Ђоковић готово све што се могло освојити - седам грен слем титула, четири трофеја на завршном мастерсу, са репрезентацијом је стигао до "салатаре" 2010. године, трећи пут је годину завршио на првом мјесту, али има нешто о чему сања.

''Титула на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру је мој највећи сан '', рекао је Ђоковић уз констатацију да би тиме заокружио успјешну каријеру, пишу Новости.

Већ је био у Бразилу и брзо га је заволио.

''Волим Рио и Бразил, Учествовао сам на егзибиционом мечу са Густавом Куертеном и то ми је једно од најлепших искустава у животу. Публика је била невероватна '', прича Ноле.

Први рекет планете је сиграун да ће ОИ да буду организоване одлично.

''Бразилци воле свој спорт - фудбал. Ове године су организовали успешно Светско првенство, а сада су окренути Олимпијским играма. Радујем се том догађају'',  закључио је Новак Ђоковић у разговору за агенцију "Ксинхуа".

Иначе, српски ас је учествовао два пута на Олимпијским играма. Прије шест година, у Пекингу је освојио бронзу побједом над Џејмсом Блејком (САД), док је прије двије године у Лондону у борби за треће мјесто поражен од Хуана Мартина Дел Потра (Аргентина).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана