Београд: На вјечитом дербију повријеђено 14 особа, хаос се смирио!

Агенције
Београд: На вјечитом дербију повријеђено 14 особа, хаос се смирио!

Београд: Фудбалери Црвене звезде дочекују Партизан у оквиру 24. кола Јелен Суперлиге.

Полиција је привела око 20 особа због нарушавања и покушаја нарушавања јавног реда и мира, уочи почетка фудбалског дербија, рекао је Тањугу начелник београдске полиције Веселин Милић.

До сукоба је дошло на сјеверној и источној трибини између “делија” и највјероватније групе “Забрањени”, која подржава Партизан.

Према ријечима Милића, било је сукоба са навијачима, али је полиција интервренисала и наставиће са привођењем свих који нарушавају јавни ред, мир и безбједност.

Према првим информацијама, повријеђено је 14 особа, али ће их сигурно бити много више, јер тек пристужу у љекарске амбуланте, а сукоби на трибинама су били жестоки.

Први су се на терен вратили резервни играчи Црвене звезде и заузели мјеста на клупи, тачно 35 минута од када је требало да почне дерби.

Према посљедњим информацијама, двије опције су биле у игри - да се дерби одложи за 10 дана или да се одигра по пражњењу дијела северне трибине, и изгледа да ће дерби ипак бити одигран!

Бачена је мрља на 148. вјечити дерби, а да утакмица између фудбалера Црвене звезде и Партизана није ни почела - уочи самог почетка дошло је до великих нереда и туче навијача на трибинама стадиона “Рајко Митић”.

ПОЧЕО ЈЕ ДЕРБИ!

Са 42 минута закашњења због нереда на трибинама, међусобне туче навијача и са полицијом, почео је 148. вечити дерби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана