Цвијановић: Сви смо заједно и знамо шта радимо

Срна
Цвијановић: Сви смо заједно и знамо шта радимо

Мраковица - Потпредсједник Савез независних социјадемократа /СНСД/ Жељка Цвијановић изјавила је да је бањалучки одбор СНСД-а најважнији одбор у Републици Српској са највећим чланством и капацитетом, те да је данашње дружење активиста из Залужана, Пријечана и Куљана на Козари порука да су сви заједно и да знају шта раде на политичком плану.

Цвијановићева је истакла да је у овим мјесним заједницама увијек био велики активизам, те указала на изузетне резултате постигнуте на претходним локалним изборима.


Она је истакла како дубоко вјерује у СНСД, у његов потенцијал и капацитет, те да се оваква страначка окупљања често организују.

“Данас је можда и посебна прилика с обзиром на одређене мјере које смо у Влади Републике Српске усвојили и најавили за будући период и сви то жељно ишчекују”, рекла је новинарима Цвијановићева, која је данас присуствовала дружењу више од 250 чланова бањалучког СНСД-а рејона девет, односно Залужана, Куљана и Пријечана.

Цвијановићева је истакла да предстоје избори и да је све ово треба да послужи већој мобилизацији.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Игор Радојичић рекао је да градска организација има више од 20.000 регистрованих чланова.

“Ово је само простор три мјесне заједнице и кад помножимо све те бројке, добијамо веома моћну органзацију на шта смо веома поносни. Људи се
друже, јер ми нисмо само једна политичка организација већ се и приватно људи друже и организују и то траје, не само кад су избори”, рекао је Радојичић.

Он је додао да је ово дружење била прилика да разговара и о активностима које слиједе, јер је још три мјесец до октобарских избора, али и о комуналним темама будући да су ово три велике мјесне заједнице града Бањалука.

Предсједник рејона девет СНСД-а Ранкица Пушић изјавила је да је ово један од
17 рејона на подручју града Бањалуке који има традицију дружења.

“Дружимо се бар једном мјесечно и сваки пут бирамо неку другу дестинацију. То нам је традиција тако да није повод изборна година, али не можемо рећи да се не веселимо и све дајемо и даћемо да побиједи СНСД”, поручила је Пушићева.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана