Шуме РС расписале конкурс за директоре

М. Ми.
Шуме РС расписале конкурс за директоре

Бањалука - "Шуме РС" расписале су конкурс за директоре десет шумских газдинстава и Центра за сјеменско-расадничку производњу из Добоја.

Нове директоре добиће шумска газдинства "Бањалука" из Бањалуке, "Оштрељ-Дринић" из Дринића, "Зеленгора" из Калиновика, "Врбања" из Котор Вароша, "Мајевица" из Лопара, "Лисина" из Мркоњић Града, "Бирач" из Власенице, "Јахорина" са Пала, "Височник" из Хан Пијеска и "Милићи" из Милића. Рок за подношење пријава је 15 дана, а неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити разматране.

Вршилац дужности директора "Шума РС" Ристо Марић рекао је да су конкурс расписали јер су на челу ових газдинстава годину и по вршици дужности директора директора.

- Ријеч је о редовној процедури. Расписали смо конкурс како газдинствима не би управљали више вршиоци дужности директора. Видјећемо на крају, након свих пристиглих пријава, да ли ће поједини вршиоци дужности директора остати на челу газдинства или ће све послове преузети неки други кандидати који буду бољи - казао је Марић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана