Стипендије за 16 најбољих студената

А. Ј. Р.
Стипендије за 16 најбољих студената

Бањалука - Компанија "м:тел" стипендираће 16 најбољих студената електротехничких факултета у БиХ који ће до краја првог циклуса студија примати 300 КМ мјесечно, а имаће и јединствену прилику да проведу у компанији мјесец на стручној пракси.

- Стипендије су уручене студентима треће и четврте године, те апсолвентима електротехничких факултета у Бањалуци и Источном Сарајеву, као и студентима Факултета електротехнике у Тузли - саопштено је из "м:тела".

У "м:телу" су навели да је ово осма генерација стипендиста и истакли да је до сада њихове стипендије добило 188 најбољих студената из БиХ.

Власницима индекса стипендије је уручио извршни директор за корпоративне послове "м:тела" Владимир Четровић који је истакао да оне представљају искрену жељу компаније да младим људима пружи подршку и чврст ослонац.

- Осим ове новчане подршке, нарочито се радујем могућности да ови талентовани људи у будућности постану наше радне колеге, те да свој будући пословни живот виде управо у "м:телу" - навео је Четровић.

Извршна директорица за маркетинг и продају "м:тела" Радмила Бојанић честитала је студентима на титули м:стипендиста, као и на резултатима које су постигли у досадашњем школовању.

- Пројекат "м:стипендије" за нас је један од најважнијих у оквиру друштвено одговорног пословања компаније јер представља улагање у будућност. Наши стипендисти, поред новчаног дијела, имају прилику да се током праксе упознају са савременим технологијама и пословним процесима у компанији која прати свјетске трендове - рекла је Бојанићева и нагласила да "м:тел" на располагање студентима ставља свој најбољи професионални кадар, врхунске инжењере из области електротехнике и информационих технологија који су им током праксе ментори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана