Спортске легенде из Бањалуке продају дресове славних за спас дјечаковог ока

М. Л.
Спортске легенде из Бањалуке продају дресове славних за спас дјечаковог ока

Бањалука - Спортска легенда из Бањалуке Борис Врховац и фудбалер Владан Грујић покренули су хуманитарну акцију „Сви за Филипа“ да би, продајом дресова славних српских спортиста, прикупили 4.500 евра за операцију овог дјечака, којем је тешко повријеђено око усљед експлозије петарде.

Дресове великана српског спорта Новака Ђоковића, Богдана Богдановића и Немање Матића поклонио је Бањалучанин Борис Врховац, један од највећих колекционара дресова и спортске опреме у свијету.

- Радо сам се одазвао на позив фудбалера Грујића и дао дресове из своје колекције. Почетна цијена дресова је 300 евра за Нолетов, а за друга два по 200 евра - рекао је Борис Врховац.

Он је додао да је циљ ове акције, коју организују заједно са Омладинским фудбалским клубом Спартак, да пробуде свијест грађана да помогну да би у најкраћем року био сакупљен новац за једанаестогодишњег Филипа Милојевића, који би већ данас требало да има прву операцију ока.

Један од оснивача и директор бањалучког ОФК Спартак Игор Врховац каже да људи зову и распитују се о акцији, те да у идућем периоду очекује и прве понуде за дресове.

- На „Фејсбук“ страници Спартака заинтересовани могу сазнати детаље о акцији и оставити понуде на број телефона 066/256-207. Ми као клуб смо се обавезали да у случају да не буде продаје обезбиједимо почетни износ дресова - рекао је Игор Врховац и додао да заинтересовани могу помоћи и уплатом новца на рачун Спартака у НЛБ банци, 5620998121147596 и у Новој банци на број: 5551000019360004, а новац ће бити прослијеђен породици повријеђеног дјечака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана