Давор Драгичевић: Не очекујте од мене неке сензационалистичке изјаве

nezavisne.com
Давор Драгичевић: Не очекујте од мене неке сензационалистичке изјаве

Бањалука - Давор Драгичевић, отац покојног младића Давида Драгичевића и данас се на Тргу Крајине у Бањалуци обратио окупљеним грађанима ријечима “ Драги наш Давиде, душо наша,” и још једном поновио да и данас 65 дана од почетка окупљања нема више информација о страдању сина.

Он је још једном поновио “мирно и досојанствено” и “идемо до краја, остајемо овдје”.

“Ако још једном неко спомене име мог сина и наркотике, ја ћу га сматрати убицом и саучесником у предмету тешко убиство Давида Драгичевића. Пошто Рађен, Каран, Врећо, Лукач, Лепир још ми се нису извинили, ни мом мртвом сину, за оно што су изнијели на конференцији за новинаре, све ћу да их тужим, рекао је Давор Драгичевић.

“Очекујем од директора полиције и министра полиције да јавно у медијима или овдје на Тргу, кажу да припадници МУП-а нису саучесници или убице Давида. Зашто то нису до сада учинили? Ово није ријалити, ни Задруга, ни Фрама, у питању је мучење и тешко убиство мог Давида, зато од мене не очекујте неке сензационалистичке изјаве. Свако ко објави слике мог мртвог дјетета и мајке Сузане, то су моје слике и не знам како они долазе до њих, биће саучесник у убиству.

Вечерас је одржано 65. окупљање грађана.

Давид Драгичевић је младић из Бањалуке чији је нестанак пријављен 18. марта, а тијело пронађено шест дана касније на ушћу ријечице Црквене у Врбас. Породица младића тврди да је убијен.

На Тргу Крајине у Бањалуци од 26. марта сваке вечери у 18 часова одржавају се скупови подршке породици организовани путем Фацебоок групе “Правда за Давида” која сада броји више од 320.000 чланова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана