Цијена карте од 19,9 евра била промотивна

Срна
Цијена карте од 19,9 евра била промотивна

Бањалука - Предузеће “Аеродроми Републике Српске” саопштило је да је ирска компанија “Рајанер” улазак на тржиште Републике Српске најавила саобраћајем на три нове руте са бањалучког аеродрома, које су представили промотивном цијеном карата од 19,9 евра, али да су поједини медији о цијени нетачно извјештавали.

Из овог предузећа објашњавају да је ријеч о промотивним цијенама у прва три дана од момента отварања продаје карата за сваку нову дестинацију.

“Компнија је та која продаје карте и карте имају редовну цијену коју компанија одређује и која је у сваком случају нижа од оних које се нуде са најближих аеродрома”, истиче се у саопштењу.

Из предузећа “Аеродроми Републике Српске” напомињу да компанија “Рајанер” има праксу продаје карата искључиво путем њихове интернет странице.

У саопштењу се наглашава да авиокомпаније формирају цијене авиокарата на основу анализа и истраживања тржишта, те да су посебна одјељења задужена за тарифе, бригу о формирању цијена, измјенама истих и начину примјене на тржишту.

“И у наредном периоду ћемо настојати обезбиједити већи број летова и повезати Српску и Бањалуку са Европом”, закључили су у предузећу “Аеродроми Републике Српске”.

Са бањалучког аеродрома компанија “Рајанер” најавила је од јесени летове за Стокхолм, Брисел и за Мемингем у Њемачкој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана