Живи годинама у бункеру због свађе са родитељима?

ATV
Живи годинама у бункеру због свађе са родитељима?

Рогатица - Само пар стотина метара од цесте у бункеру годинама живи Нада Копривица. Они Романијци који је и виде кажу да мало с ким жели да комуницира. И ми смо је звали и чекали испред бункера, али узалуд. У бункер нисмо ушли, јер нам то нису препоручили шумари.

Надо, Надо … Истину праву, зашто је Нада Копривица одлучила се на овакав живот у бункер, ипак ће остати на нагађањима.

А, они који и виде Наду, с времена на вријеме, причају да се посвађала са родитељима, јер јој нису дали да у кућу унесе пса, па је сад са њим и његовим младунчадима у војном бункеру. Други кажу да то нема везе, да је жена самотњак који воли природу, а не цивилизацију.

"Виђам је често, она ту борави, пет-шест година, живи у овом бункер од ЈНА, ту станује, како се храни, шта ради, ја стварно не знам, видим је често бере шумске јагоде, то је то. – Је ли комуникативна? – Па, онако, шта ја знам, више је асоцијативна, кад примјети људе, она се склони, бјежи у шуму и тако", рекао је шумар Бојан Абазовић.

"Сваки дан пролазим туда и виђамо се, добар дан, добар дан и ништа друго. Кажу да има мужа и ћерку и да је она факултетски образована, е сад шта је било, како је било и што је ту дошла да живи сама, не знам", рекао је Ристо Ваљаревић.

Радомир Антонић могао би да се назове њеним првим комшијом. Каже да је мирољубива и да се на њу већ навикао. И даље га чуди да је одлучила да живи у земљи.

"Чудно јесте, чудно, али нико ту не обраћа пажњу пуно, она је стално ту. – Је ли долазила код вас, тражила нешто?- Долазила је прије годину И по, двије, носила воде, сад у задње вријеме не долази, не носи", рекао је Радомир Антонић.

Причају Романијци да је виђају са кесама хране. Нагађају да има и неку пензијицу. Баш то их и чуди да и поред примања живи у бункер и то на дебелим романијским минусима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана