Татјана Шарац из Приједора гласом и шармом крчи пут до звијезда

Снежана Тасић
Татјана Шарац из Приједора гласом и шармом крчи пут до звијезда

Приједор - Првим наступом у музичком шоу програму “Пинкове звезде” Татјана Шарац из Приједора гласом, енергијом и шармом освојила је симпатије жирија и милионског аудиторијума у региону и од тада успјешно крчи пут ка звијездама.

Посљедњим наступом на великој београдској бини ова деветнаестогодишњакиња се нашла међу најбољих 100 учесника. Хит Ане Бекуте “Имам један живот” купио је жири, који је подигао свих пет фотеља.

Чувени рокер, који успјешно, као члан жирија, плива и у народњачким водама, Бора Ђорђевић одмах је рекао да је заслужила петицу.

- Јако добро, једва чекам да дигнемо ове наше другаре - био је коментар текстописца Марине Туцаковић, у паузи између двије пјесме.

Док је Татјана пјевала другу пјесму “Такви као ти”, на којој би јој позавидјела и Нина Бадрић, Бора је поносно узвикнуо: “Ево га Хичкок”, мислећи на Хариса Џиновића, који је у посљедњем тренутку подигао своју фотељу за нову петицу.

- Харис се са правом задржао оволико доле. Имао је разлога, али да је био у прилици да види која си ти енергија са 19 година, подигао би одмах столицу - прокоментарисао је Мирослав Илић.

Татјаниној срећи није било краја. Радо враћа филм са сцене.

- Било је као да сањам. Не могу да вјерујем да сам овдје стигла. Када се присјетим да нас је на почетној аудицији било 15.000, а да сам стигла у трећи круг такмичења, помислим да сањам - каже Татјана.

Као и сви који су остали у борби за финале и Приједорчанка потајно сања побједу, али каже да би била презадовољна и са неком од позиција међу десет најбољих.

- Никад се не зна. Немам трему, али све зависи од тренутка, пјесме коју сам одабрала и емоција које ме носе, али и од расположења жирија - каже у смијеху.

За сада са жиријем није имала ни најмањи проблем и презадовољна је њиховим коментарима.

- Много ми значи што ми је у посљедњем кругу Харис Џиновић рекао да сам отпјевала без иједног фалша. Куд ћеш већи комплимент. То ми даје још већу снагу - истиче Татјана, која је и прошле године у “Звездама Гранда” покушала да се пробије на естрадном небу.

Док њени конкуренти дане проводе у музичким студијима под диригентском палицом професора, Татјана се сама спрема за наступе.

- Од десете године бавим се музиком. Преломан тренутак је био наступ на караоке такмичењу у Приједору, гдје сам награђена снимањем спота. Прошле године сам похађала неколико часова пјевања. Неко вријеме сам наступала са бендом. Музика је моја велика љубав и дио мог живота и мислим да ми због тога добро иде - прича Татјана, која сања каријеру Нине Бадрић или Александре Радовић, чије пјесме најчешће запјева.

Ако и не успије, ту је план Б и бијели мантил, с обзиром на то да је завршила Медицинску школу. Донедавне школске колеге дају јој огромну подршку и уз родитеље и брата су њени најватренији навијачи.

- Вјетар у леђа су ми родитељи и брат, другари, али и многи суграђани. Има и оних завидних са негативним коментарима, али се не њих не осврћем. Они су ми небитни, јер ја знам свој пут и даћу све од себе да остварим свој сан - самоувјерено каже Татјана.

“Наступ” испред телевизора

Татјана Шарац је од малих ногу уживала уз музику и са смијешком се присјећа како је као дјевојчица забављала госте.

- Од малена сам пјевала, а највише сам вољела да станем пред телевизор и да пјевам. Нису имали мира од мене - прича Татјана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана