Tatjana Šarac iz Prijedora glasom i šarmom krči put do zvijezda

Snežana Tasić
Tatjana Šarac iz Prijedora glasom i šarmom krči put do zvijezda

Prijedor - Prvim nastupom u muzičkom šou programu “Pinkove zvezde” Tatjana Šarac iz Prijedora glasom, energijom i šarmom osvojila je simpatije žirija i milionskog auditorijuma u regionu i od tada uspješno krči put ka zvijezdama.

Posljednjim nastupom na velikoj beogradskoj bini ova devetnaestogodišnjakinja se našla među najboljih 100 učesnika. Hit Ane Bekute “Imam jedan život” kupio je žiri, koji je podigao svih pet fotelja.

Čuveni roker, koji uspješno, kao član žirija, pliva i u narodnjačkim vodama, Bora Đorđević odmah je rekao da je zaslužila peticu.

- Jako dobro, jedva čekam da dignemo ove naše drugare - bio je komentar tekstopisca Marine Tucaković, u pauzi između dvije pjesme.

Dok je Tatjana pjevala drugu pjesmu “Takvi kao ti”, na kojoj bi joj pozavidjela i Nina Badrić, Bora je ponosno uzviknuo: “Evo ga Hičkok”, misleći na Harisa Džinovića, koji je u posljednjem trenutku podigao svoju fotelju za novu peticu.

- Haris se sa pravom zadržao ovoliko dole. Imao je razloga, ali da je bio u prilici da vidi koja si ti energija sa 19 godina, podigao bi odmah stolicu - prokomentarisao je Miroslav Ilić.

Tatjaninoj sreći nije bilo kraja. Rado vraća film sa scene.

- Bilo je kao da sanjam. Ne mogu da vjerujem da sam ovdje stigla. Kada se prisjetim da nas je na početnoj audiciji bilo 15.000, a da sam stigla u treći krug takmičenja, pomislim da sanjam - kaže Tatjana.

Kao i svi koji su ostali u borbi za finale i Prijedorčanka potajno sanja pobjedu, ali kaže da bi bila prezadovoljna i sa nekom od pozicija među deset najboljih.

- Nikad se ne zna. Nemam tremu, ali sve zavisi od trenutka, pjesme koju sam odabrala i emocija koje me nose, ali i od raspoloženja žirija - kaže u smijehu.

Za sada sa žirijem nije imala ni najmanji problem i prezadovoljna je njihovim komentarima.

- Mnogo mi znači što mi je u posljednjem krugu Haris Džinović rekao da sam otpjevala bez ijednog falša. Kud ćeš veći kompliment. To mi daje još veću snagu - ističe Tatjana, koja je i prošle godine u “Zvezdama Granda” pokušala da se probije na estradnom nebu.

Dok njeni konkurenti dane provode u muzičkim studijima pod dirigentskom palicom profesora, Tatjana se sama sprema za nastupe.

- Od desete godine bavim se muzikom. Preloman trenutak je bio nastup na karaoke takmičenju u Prijedoru, gdje sam nagrađena snimanjem spota. Prošle godine sam pohađala nekoliko časova pjevanja. Neko vrijeme sam nastupala sa bendom. Muzika je moja velika ljubav i dio mog života i mislim da mi zbog toga dobro ide - priča Tatjana, koja sanja karijeru Nine Badrić ili Aleksandre Radović, čije pjesme najčešće zapjeva.

Ako i ne uspije, tu je plan B i bijeli mantil, s obzirom na to da je završila Medicinsku školu. Donedavne školske kolege daju joj ogromnu podršku i uz roditelje i brata su njeni najvatreniji navijači.

- Vjetar u leđa su mi roditelji i brat, drugari, ali i mnogi sugrađani. Ima i onih zavidnih sa negativnim komentarima, ali se ne njih ne osvrćem. Oni su mi nebitni, jer ja znam svoj put i daću sve od sebe da ostvarim svoj san - samouvjereno kaže Tatjana.

“Nastup” ispred televizora

Tatjana Šarac je od malih nogu uživala uz muziku i sa smiješkom se prisjeća kako je kao djevojčica zabavljala goste.

- Od malena sam pjevala, a najviše sam voljela da stanem pred televizor i da pjevam. Nisu imali mira od mene - priča Tatjana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana