Rogatičke trojke proslavile prvi rođendan

Srna
Rogatičke trojke proslavile prvi rođendan

Rogatica - Srećni roditelji Jovana i Darko Žižović iz Rogatice sa porodicom, kumovima i prijateljima proslavili su juče prvi rođendan svojih prvenaca, trojki Anastasije, Mie i Teodora, koji su na svijet došli 14. oktobra prošle godine.

- Ovo je za nas veliki i radostan događaj. Dugo smo moja  Jovana i ja čekali da dobijemo nasljednika. Uz vantjelesnu oplodnju i Božiju pomoć dobili smo naše, a čini nam se i miljenike cijele porodice. Hvala Bogu, djeca su nam dobro i zdravo. Rastu uz našu i punu podršku bake Novke i djeda Vite. Oni su nam desna ruka u odgajanju naših mezimaca i velika podrška snahi - rekao je srećni otac Darko.

On je napomenuo da im je velika podrška stigla i od Ministarstva porodice, omladine i sporta RS, na čemu su veoma zahvalni.

- To je dokaz da Republika Srpska vodi računa o natalitetu, bez kojeg nema napretka društva kao cjeline - kaže Žižović.

Slavlju porodice Žižović juče je prisustvovala i ministarka porodice, omladine i sporta RS Jasmina Davidović, koja po dobrom starom običaju nije došla praznih ruku.

Uz čestitke za dug, bezbrižan i srećan život, donijela je dosta poklona koji će srećnim roditeljima dobro doći u odgajanju male Anastasije, Mie i Teodora.

S. M.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana