Рогатичке тројке прославиле први рођендан

Срна
Рогатичке тројке прославиле први рођендан

Рогатица - Срећни родитељи Јована и Дарко Жижовић из Рогатице са породицом, кумовима и пријатељима прославили су јуче први рођендан својих првенаца, тројки Анастасије, Мие и Теодора, који су на свијет дошли 14. октобра прошле године.

- Ово је за нас велики и радостан догађај. Дуго смо моја  Јована и ја чекали да добијемо насљедника. Уз вантјелесну оплодњу и Божију помоћ добили смо наше, а чини нам се и миљенике цијеле породице. Хвала Богу, дјеца су нам добро и здраво. Расту уз нашу и пуну подршку баке Новке и дједа Вите. Они су нам десна рука у одгајању наших мезимаца и велика подршка снахи - рекао је срећни отац Дарко.

Он је напоменуо да им је велика подршка стигла и од Министарства породице, омладине и спорта РС, на чему су веома захвални.

- То је доказ да Република Српска води рачуна о наталитету, без којег нема напретка друштва као цјелине - каже Жижовић.

Слављу породице Жижовић јуче је присуствовала и министарка породице, омладине и спорта РС Јасмина Давидовић, која по добром старом обичају није дошла празних руку.

Уз честитке за дуг, безбрижан и срећан живот, донијела је доста поклона који ће срећним родитељима добро доћи у одгајању мале Анастасије, Мие и Теодора.

С. М.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана