Пуштен у употребу новоизграђени пут у Чатрњи

Срна
Пуштен у употребу новоизграђени пут у Чатрњи

Градишка - Начелник општине Градишка Зоран Аџић јуче је у Мјесној заједници Чатрња, засеоку Буковац, свечано пустио у употребу новоасфалтирану дионицу пута дужине 1.200 метара, у чију је изградњу уложено око 100.000 КМ.

Аџић је рекао да локална управа жели да побољша инфрастуктуру у овој мјесној заједници како би мјештани имали све потребне услове да остану да живе на селу и развијају своја пољопривредна газдинства, а да модерним саобраћајницама могу брзо да стигну до Градишке и Бањалуке.


Он је истакао да је изградња овог пута дуго очекивана и планирана, те да је локална управа обезбједила средства и мањим дјелом уз подршку мјештана успјела да реализује и ову инвестицију.

Мјештанин засеока Буковац Душан Брајић, који је и члана Савјета мјесне заједнице Чатрња, захвалио је начелнику и локалној управи на изградњи пута.

Брајић каже да новоасфалтирани пут много значи мјештанима Буковца, који има око 70 домаћинстава и доста дјеце, те да у наредном периоду очекују и изградњу јавне расвјете, што би обезбједило још боље услове за живот у овом селу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана