Билећани славе крсну славу општине: На улицама и старо и младо

ATV
Билећани славе крсну славу општине: На улицама и старо и младо

Билећа - Умјесто слике скупштине, раскола и свађа из Билеће је данас послата слика слоге, јединства и оптимизма. Ова општина слави крсну славу Светог Саву.

Зато је данас и старо и младо изашло на билећке улице. Начелник Билеће посебно срећан. Миљан Алексић за своју општину најављује боље дане. Нада се да ће ова година за Билећу бити боља а ону прошлу једва чека да заборави.

"Ја се надам у Бога и Светога Саву да се више прошла година неће поновити. Ја мислим да није била гора финасијски мислим никад. А ова године би требало да буде да се мало боље живи и ради”, навео је Миљан Алексић, начелник општине Билећа.

Алексић најављује и почетак производње у билећкој Ковници што ће значити и четрдесетак нових радних мјеста. И Билећани су макар на кратко заборавили на проблем, јер је данас дан за славље.

Прво су се у Саборном храму помолили Богу, а онда су сви заједно у свечаној литији прошетали градом.

Ни политичка, али ни економска криза данас се нису осјетиле. Званице су Билећани почастили свечаним ручком, а они су уживали у културно-умјетничком програму.

За Билећане данашњи дан значи много. Традиционално, вечина њих је данас изашла на улице а сви заједно имају исту жељу, да буде боље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана