Аутобуси у Сребреници крећу са неуређеног стајалишта

К. Ћ.
Аутобуси у Сребреници крећу са неуређеног стајалишта

Сребреница - Аутобуска станица у Сребреници затворена је посљедњег дана 2018. године, а аутобуси од Нове године крећу са неуређеног стајалишта на локалитету Липа у центру.

Директор предузећа "Дринатранс" Момчило Радовић рекао је да је до затварања дошло због дугова зворничке фирме у чијем је власништву била сребреничка аутобуска станица.

Он је поручио да ће уговорене аутобуске линије убудуће функционисати по истом реду вожње, али да путници неће моћи користити услуге аутобуске станице јер ће аутобуси кретати са локалитета Липа.

На том стајалишту, осим саобраћајног знака за заустављање аутобуса, нема надстрешнице, реда вожње, ни проширења за скретање аутобуса са коловоза.

Начелник Сребренице Младен Грујичић потврдио је да је дан прије затварања упознат да аутобуска станица престаје са радом.

- Разлози за престанак рада нису ми познати и то ће бити проблем који ћемо морати да рјешавамо након празника. Аутобуска станица је у власништву приватне фирме, на чије пословање и одлуке општина није могла утицати - рекао је Грујичић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана