Došao tandem Zlatko Đorić i Nenad Studen

Zoran VAJKIĆ
Došao tandem Zlatko Đorić i Nenad Studen

GRADIŠKA - Kozara je neočekivano dobila zvučna pojačanja. Posljednjeg dana prelaznog roka u kancelariji Opštinskog fudbalskog saveza Gradiška ugovore sa Kozarom potpisali su bivši igrači premijerligaša iz Laktaša Zlatko Đorić i Nenad Studen.

Poslije raskida ugovora sa Laktašima ovi igrači odlučili su da karijeru nastave u Borcu iz Banje Luke ali važeći propisi FS BiH spriječili su ih u tome. Da ne bi pauzirali igrači su odlučili da u jesenjem dijelu sezone nose dres Kozare.

- Pored njih dvojice ugovor smo potpisali i sa Slavišom Ujićem takođe bivšim članom Laktaša. Uvjereni smo da će oni svojim igrama doprinijeti boljim rezulatima našeg tima. Želim istaći da su igrači u pregovorima bili izuzetno korektni. Naša saradnja trajaće do kraja jesenje sezone. Poslije ćemo vidjeti da li će biti nastavljena - rekao je portparol Kozare Denis Pračić.

Poslije dvije vezane pobjede u Kozaru se vratila potrebna atmosfera. Novi šef Stručnog štaba Miloš Pojić obradovan je pojačanjima iz Laktaša i najavljuje da će biti u subotu u kombinaciji za tim na gostovanju u Brčkom.

- Ujić se već uklopio u naš rad, Studen je juče počeo, a Đorić treba da se vrati iz Zrenjanina i danas će početi sa treninzima. Iz administracije kluba rekli su mi da oni imaju pravo nastupa u subotu i ako ovih dana na treninzima bude sve u redu nema razloga da se ne pojave u timu. Sa njima smo mnogo jači u nastavku prvenstva - zadovoljno je istakao kormilar Kozare Miloš Pojić.

Biće još novajlija

Portparol Kozare Denis Pračić ističe da Kozara na ovome neće stati već da će u narednom periodu pokušati da angažuje još nekoliko kvalitetnih fudbalera.

- Spremamo "fudbalsku bombu", ali o tome sada ne mogu da pričam dok ne dođe vrijeme - istakao je Pračić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana