Ikardi postaje najomraženiji

G.S.
Ikardi postaje najomraženiji

MILANO - Postoje fudbaleri koji uvijek moraju biti u centru pažnje, a jedan od njih svakako je Mauro Ikardi. Sjajni napadač nespornog umijeća nije baš omiljena ličnost u Italiji, a ukoliko se desi pomalo nevjerovatan, ali moguć transfer u narednom prelaznom roku, zamrziće ga i oni koji su ga voljeli.

Ikardi će na kraju sezone kada mu istekne pozajmica sigurno napustiti PSŽ, ali je vrlo mala vjerovatnoća da se vrati u Inter jer Antonio Konte ne želi igrače sa takvim karakterom. Ipak, mogao bi da se vrati u Milano, u redove najvećeg rivala, naročito ako na klupu “rosonera” sjedne Lučano Spaleti. Vijest je lansirao “Korijere delo sport” navodeći da će Milan očajnički tražiti novog vođu, s obzirom na to da Zlatan Ibrahimović neće produžiti ugovor. Prema informacijama ovog medija, gazda Milana Ivan Gazidis razmatra da Ralfu Ragniku povjeri samo direktorsku funkciju, a Spaleti da bude trener.

Ukoliko se to zaista desi, realno je da Ikardi ponovo krene za Spaletijem jer je najbolji period karijere imao upravo tokom rada sa ovim stručnjakom u “crno-plavom” dijelu Milana. U svojoj najboljoj sezoni 2017/18.

Ikardi je postigao 29 golova u Seriji A i vratio Inter u Ligu šampiona. Problem za “rosonere” je što Inter neće jeftino pustiti bivšeg kapitena, ukoliko ga PSŽ ne otkupi za 70 miliona evra, ali je jasno da moraju odriješiti kesu kako bi se vratili u vrh italijanskog fudbala. Ako odluče da ga zaganjaju sa Ikardijem, kontroverzni napadač postaće persona non grata u još jednom klubu. Navijači Sampdorije odavno ga ne mogu smisliti, jer je zbog sadašnje supruge Vande pogazio veliko prijateljstvo sa saigračem Maksijem Lopezom, koji mu je bio kao drugi otac u Đenovi.

Od tada je Ikardi često na stranicama žute štampe zbog supruge koja, čini se, drži uzde njegove karijere, ali i krupnih životnih odluka. Nema sumnje da će ga na zub uzeti i navijači Intera, koje je počeo da nervira još dok je tresao mreže u dresu ovog kluba, natezanjem oko novog, bogatijeg ugovora. Pogađate, ideja o povećanju plate bila je Vandina...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana