U Borcu zadovoljni poslije plasmana u četvrtfinale Kupa

Darko Pašagić
U Borcu zadovoljni poslije plasmana u četvrtfinale Kupa

Banjaluka - Šef stručnog štaba Borca Branislav Krunić smatra da je pobjeda u osmini finala nad Zvijezdom 09 od 6:0 odlična uvertira za derbi 12. kola Premijer lige BiH, u kojem njegov tim u nedjelju dočekuje lidera na tabeli, Željezničar.

- Najvažnije je da je ispunjen osnovni cilj - plasman u četvrtfinale Kupa i da smo tako prezimili u ovom takmičenju. Na ovom susretu sam uspio i da odmorim neke igrače, jer nisu nastupili Marko Jovanović i Đorđe Ćosić, vidjeli smo koliko može Vladimir Volkov - naglasio je Krunić.

I Željezničar je “šesticom” izborio plasman u četvrtfinale Kupa BiH i strateg Banjalučana smatra da je to razlog više da Gradski stadion u nedjelju bude ispunjen do kraja.

- Konačno smo malo proigrali, vezali dvije pobjede. Napad nam je sada ubojitiji, proradio je i Srđan Vujaklija. Sarajlije ove jeseni nemaju poraza i sigurno je da bi bilo sjajno da u nedjelju bude pun stadion i da uz podršku naših navijača dođemo do pobjede, kojom bismo nastavili proboj ka samom vrhu tabele - nastavio je Krunić.

Banjalučani će protiv Sarajlija biti oslabljeni. Od ranije je povrijeđen Aleksandar Subić, kome su juče operisani ukršteni ligamenti i predstoji mu pauza od šest do devet mjeseci.

Zbog tri žuta kartona u kombinaciji za nedjelju neće biti Vladana Danilovića, a povrijeđeni su još Denis Čomor i Demir Jakupović.

“Glas Srpske” će kao i za prethodne domaće utakmice Borca ove sezone ponovi dijeliti ulaznice. Naši najbrži čitaoci, koji danas poslije deset časova nazovu na broj 051/342-919 biće u prilici da dobiju tri ulaznice za zapadnu i tri za istočnu tribinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana