Trener Borca Vlado Jagodić zadovoljan pojačanjem: Meleg ima snage za poluvrijeme

D. P.
Trener Borca Vlado Jagodić zadovoljan pojačanjem: Meleg ima snage za poluvrijeme

BANjALUKA - Trener Borca Vlado Jagodić smatra da će Dejan Meleg biti veliko pojačanje za Banjalučane, ali da još nije u top formi.

- Sigurno je da će nam igrač njegovog kvaliteta dobro doći u veznoj liniji i da će nadomjestiti odlazak Vladana Danilovića. Sa ekipom je već odradio nekoliko treninga. Nije još u top formi, ali siguran sam da već sada može kvalitetno odigrati jedno poluvrijeme - rekao je Jagodić.

Meleg je karijeru počeo u Vojvodini, a bio je fudbaler Crvene zvezde, Ajaksa, Kambura, Kajzerispora, Levadijakosa i niškog Radničkog.

- Dobio sam poziv od uprave Borca, posle toga i trenera. Iskreno, nije mi trebalo dugo vremena da razmišljam da li da dođem. Moja forma je u malom padu ili maloj krizi, te je u mom slučaju najbitnije da imam klub koji me želi. Nadam se da ću svojim zalaganjem na treningu i zalaganjem na utakmicama pomoći klubu i svojim saigračima - rekao je Meleg.

Jagodiću je teško pao poraz od Radnika jer su tako Banjalučani prekinuli niz od četiri uzastopne pobjede, ali i zbog činjenice da u 100. zvaničnoj utakmici na klupi Banjalučana nije zabilježio 56. trijumf (bilans 55 pobjeda, 20 remija i 25 poraza).

- Cijela ekipa je imala loš da­n i, osim zicera Bojana Markovića, nismo uputili nijedan šut u okvir gola, što je stvarno sramota. Poraza u ovom meču nas je koštala naša nestrpljivost u igri. Znali smo i prije susreta kako će Radnik igrati, ali, jednostvno, bili smo brzopleti i domaćin je stigao do zaslužene pobjede - naglasio je Jagodić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana