Poraz Radnika u drugom kontrolnom meču: Spartak kaznio promašaje

S. K.
Poraz Radnika u drugom kontrolnom meču: Spartak kaznio promašaje

ZLATIBOR - Fudbaleri Radnika poraženi su od Spartaka iz Subotice sa 0:1 u drugom kontrolnom meču tokom priprema na Zlatiboru, nakon što su slavili protiv Sloge iz Požege sa 4:1.

Iako su tokom svih 90 minuta bili bolji rival, stvorili nekoliko veoma izglednih prilika te pogodili prečku i stativu, Bijeljinci nisu uspjeli da realizuju takvu igru. Kazna ih je stigla u 55. minutu kada je Nikola Vujadinović bio najviši nakon kornera i glavom zatresao mrežu Radnika.

- Šta da vam kažem, Spartak tokom cele utakmice nije imao nijednu šansu, nijednog pravog šuta prema našem golu, a onda je postigao smešan pogodak, isključivo našom krivicom. Moji fudbaleri, uključujući i golmana, totalno su zakazali, nisu ispratili protivničkog igrača i onda se takve stvari i dogode. Osim nekoliko početnih minuta kada smo bili baš nervozni, dominirali smo tokom celog meča, pogodili stativu, pa onda i prečku, i kada se takve šanse ne iskoriste, obično se dogodi ovo što se dogodilo nama, da te rival savlada - rekao je trener Radnika Slavko Petrović.

Bez obzira na konačan rezultat, Petrović je zadovoljan tokom priprema i radom svojih izabranika te je prokomentarisao mogućnost da se ekipa Radnika uskoro pojača.

- Kao što znate, Demir Peco je suspendovan i videćemo kako će taj problem biti rešen. Trenutno tražimo kvalitetnog levog beka, ali gledamo da li će se na tržištu pojaviti još nešto interesantno. U svakom slučaju, prelazni rok za Radnik još nije završen - dodao je Petrović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana