Nedeljko Ćorić, novi predsjednik Radnika: Svi koji su izabrani moraju da pomognu

D. R.
Nedeljko Ćorić, novi predsjednik Radnika: Svi koji su izabrani moraju da pomognu

BIJELjINA - Kao što je bilo i najavljeno ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Nedeljko Ćorić dobio je povjerenje na vanrednoj skupštini Radnika i zajedno sa novim članovima Upravnog odbora pokušaće da spasi klub od već viđenog “katanca”.

Pomalo nezahvalan zadatak pored njega dobili su Milenko Stevanović, Svetozar Ostojić, Slobodan Marković, Goran Janjić, Dražen Nikolić i Mladen Žižović koji su izabrani u Upravni odbor.

- Sa svima sam obavio razgovor i ne može se desiti da je neko ovdje kandidovan i da je dobio podršku, a da se sutra ne pojavi na sastanku. Zahvalan sam svima. Od svih tražim podršku, a oni koji ne budu mogli pratiti tempo, u određenom trenutku mogu biti zamijenjeni - poručio je Ćorić.

Situacija je daleko od idealne, pošto na sedam dana pred start prvenstva trener Velibor Đurić na raspolaganju ima samo dva igrača?! Mladi stručnjak dobio je podršku da nastavi sa radom, a prevashodni zadatak biće da u što kraćem roku pronađe igrače koji mogu da odgovore zahtjevima takmičenja u Prvoj ligi. Bijeljinci su dobili dozvolu da odgode meč prvog kola protiv Famosa, tako da će na teren 13. avgusta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana