Недељко Ћорић, нови предсједник Радника: Сви који су изабрани морају да помогну

Д. Р.
Недељко Ћорић, нови предсједник Радника: Сви који су изабрани морају да помогну

БИЈЕЉИНА - Као што је било и најављено министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске Недељко Ћорић добио је повјерење на ванредној скупштини Радника и заједно са новим члановима Управног одбора покушаће да спаси клуб од већ виђеног “катанца”.

Помало незахвалан задатак поред њега добили су Миленко Стевановић, Светозар Остојић, Слободан Марковић, Горан Јањић, Дражен Николић и Младен Жижовић који су изабрани у Управни одбор.

- Са свима сам обавио разговор и не може се десити да је неко овдје кандидован и да је добио подршку, а да се сутра не појави на састанку. Захвалан сам свима. Од свих тражим подршку, а они који не буду могли пратити темпо, у одређеном тренутку могу бити замијењени - поручио је Ћорић.

Ситуација је далеко од идеалне, пошто на седам дана пред старт првенства тренер Велибор Ђурић на располагању има само два играча?! Млади стручњак добио је подршку да настави са радом, а превасходни задатак биће да у што краћем року пронађе играче који могу да одговоре захтјевима такмичења у Првој лиги. Бијељинци су добили дозволу да одгоде меч првог кола против Фамоса, тако да ће на терен 13. августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана