Danilović predvodi juniore

D. P.
Danilović predvodi juniore

BANjALUKA - Čak šest fudbalera Borca dobilo je poziv za okupljanje mlađih reprezentativnih selekcija BiH, a predvodi ih već provjereni Vladan Danilović, koji sa dosta uspjeha igra za selekciju do 21 godine.

Uz njega na okupljanju ove selekcije naći će se još i Đorđe Milojević, Marko Kujundžić i David Čavić naći se će se u selekciji do 19, a Luka Damjanović i Filip Račić do 18 godina.

- Njih šestorica nastaviće sa radom na Gradskom stadionu i naredne sedmice, a na vlastiti zahtjev treniraće i kapiten Stojan Vranješ. Sa njima će biti i Dejan Bosančić, Bojan Marković, Andrej Bosnić, oporavljeni Aleksandar Subić, te Dino Kalesić i američki napadač gambijskog porijekla Mamadu Đajo. To znači da će oni praktično imati odmor od samo sedam dana, jer je prozivka zakazana ѕa 22. jun u 16 časova, a već u 18 sati istog dana je prvi trening. S duge strane reprezentativci neće imati pauze jer će tu slobodnu sedmicu provesti na reprezentativnom okupljanju - naglasio je trener Vlado Jagodić.

Đajo je sa fudbalerima Borca od zimus, ali nije baš imao mnogo prilike da pokaže koliko vrijedi.

- Zbog cjelokupne situacije nismo se u potpunost uvjerili u njegov kvalitet i zato će ostati sa nama tokom priprema, pa ćemo tek onda donijeti odluku da li će potpisati ugovor - rekao je predsjednik Banjalučana Vico Zeljković.

Još traju pregovori sa golmanom Bojanom Pavlovićem o dolasku u Borac.

- Sve bi trebalo biti poznato početkom naredne sedmice, ali i ako ne postignemo dogovor u igri imamo nekoliko kvalitetnih alternativa. Vidjećemo, šta će od svega biti - dodao je Zeljković.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana