Zvezda dočekuje Makabi u Evroligi

GS
Foto: KK Crvena zvezda

BEOGRAD- Košarkaši Crvene zvezde domaćini su timu Makabija iz Tel Aviva u 10. kolu Evrolige.

Tim crveno-bijelih, poslije pobjede u Berlinu nad Albom sa 88:84 u ABA ligi, namjerava da i na svom terenu nastavi pobjedničku seriju u duelu u Evroligi. 

Na drugoj strani i gosti iz Tel Aviva namjeravaju da nastave uspješnu seriju jer su u slavili protiv Olimpijakosa na svom terenu i žele da nastave seriju i na gostovanju.

Strateg crveno-bijelih Duško Ivanović je istakao kvalitet suparnika ali i to da je njegov tim spreman za adekvatan odgovor.

"U pitanju je jedna po meni od najjačih ekipa, ali i najsnažnijih ekipa. Izvanredni u skoku, izvanredni u reketu, odlično igraju 1 na 1, Lorenco Braun je bio glavni igrač Španije i to je pokazao. Mi možemo da igramo sa njima 1 na 1, da pravimo neke rotacije, ali kao što sam rekao „mi verujemo". Videćemo. Zdravstveno smo ok, momci će biti dobro, svi su spremni" rekao je trener Ivanović.

Makabi je favorit u ovom meču jer je terenutno na sedmoj poziciji tabele sa pet pobjeda i četiri poraza u nadmetanju dok je Zvezda na začelju 17. sa tri pobjede i šest poraza.

Utakmica Cevene zvezde i Makabija u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 17.30č.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana