Vesić: Još jedna pobeda svih nas, još jedna pobeda Beograda

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD- Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izrazio je večeras veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je Beograd bio domaćin Fajbal-fora košarkaške Evrolige, uputivši čestitke i zahvalnost svim timovima koji su učestvovali na turniru.

''To može samo Beograd! Dva puta domaćin F4 za četiri godine, 20 hiljada gostiju, predivna promocija sporta i Beograda, direktan prenos utakmice u preko 70 zemalja'''', poručio je Vesić, kako je saopšteno iz njegovog kabineta

On je precizirao i da je Beograd zaradio skoro 30 miliona evra od ovog turnira.

''Večeras nema srećnijeg čoveka od mene. Još jedna pobeda svih nas. Još jedna pobeda Beograda!'', poručio je Vesić.
'''Zato što smo bili hrabri i kandidovali se za organizaciju turnira kada niko u Evropi nije smeo! Zato što smo verovali u sebe da možemo ono što drugi ne mogu! Zato što volimo svoj grad, borimo se i živimo za njega. Zato što nam je slava Beograda važnija od lične slave. Zato što želimo da Beograd bude najbolji!'''', dodao je zamjenik gradonačelnika i predsjednik Počasnog odbora za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci.

Košarkašima Efesa slava i titula, a košarkašima Reala, Olimpijakosa i Barselone, kako je naveo, zahvalnost jer su bili dio velikog sportskog spektakla.

''Hvala svima koji su bili deo ovog velikog turnira! Košarkašima, trenerima, našim prijateljima iz Evrolige, navijačima, novinarima, Beograđankama i Beograđanima koji su učestvovali u organizaciji, volonterkama i volonterima, policiji i komunalnoj miliciji.

Beograd je ponosan na sve vas! Nije bilo lako nadmašiti turnir iz 2018. godine ali organizacija ovog turnira je bila bolja...'', poručio je Vesić.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana