Britanska kraljica Kamila u Belfastu: Kralj Čarls je veoma dobro

Tanjug
Foto: Arhiva

BELFAST - Britanska kraljica Kamila (76) izjavila je danas da je njen suprug kralj Čarls, koji se liječi od raka, "veoma dobro".

Ona je to rekla prilikom posjete Sjevernoj Irskoj i tom prilikom se našalila sa građanima u Belfastu, rekavši radnicima u pekari da tamošnjeg elegantno obučenog dječaka "vole kamere".
    
Jedna učenica uručila je čestitku Kamili u kojoj je poželjela sve najbolje njenom suprugu, na šta je ona odgovorila da će biti oduševljen.
    
Kralj Čarls nije obavljao javne dužnosti od januara jer se liječi od jedne vrste raka, ostavljajući Kamilu i prestolonaslednika princa Vilijama da budu javno lice kraljevske porodice, prenio je Rojters.
    
Kamila i Vilijam su se ove nedelje sastajali sa ljudima i obavljali dužnosti, dok se još jedna zvijezda kraljevske porodice, Kejt, princeza od Velsa, takođe, oporavlja zbog zdravstvenog problema.
    
Očekuje se da će se Kejt vratiti zvaničnim dužnostima tek poslije Uskrsa 31. marta, nakon operacije abdomena u januaru.    
    
Interesovanje za njeno zdravlje punilo je naslovne stranice britanske štampe.
    
Kancelarija komesara za informacije (ICO) navela je da istražuje tvrdnje da je radnica u londonskoj klinici u kojoj se Kejt liječila, pokušala da pogleda njenu dokumentaciju bez ovlašćenja.
    
Klinika je saopštila da će preduzeti odgovarajuće korake da istraži navodnu povredu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana