Британска краљица Камила у Белфасту: Краљ Чарлс је веома добро

Танјуг
Foto: Архива

БЕЛФАСТ - Британска краљица Камила (76) изјавила је данас да је њен супруг краљ Чарлс, који се лијечи од рака, "веома добро".

Она је то рекла приликом посјете Сјеверној Ирској и том приликом се нашалила са грађанима у Белфасту, рекавши радницима у пекари да тамошњег елегантно обученог дјечака "воле камере".
    
Једна ученица уручила је честитку Камили у којој је пожељела све најбоље њеном супругу, на шта је она одговорила да ће бити одушевљен.
    
Краљ Чарлс није обављао јавне дужности од јануара јер се лијечи од једне врсте рака, остављајући Камилу и престолонаследника принца Вилијама да буду јавно лице краљевске породице, пренио је Ројтерс.
    
Камила и Вилијам су се ове недеље састајали са људима и обављали дужности, док се још једна звијезда краљевске породице, Кејт, принцеза од Велса, такође, опоравља због здравственог проблема.
    
Очекује се да ће се Кејт вратити званичним дужностима тек послије Ускрса 31. марта, након операције абдомена у јануару.    
    
Интересовање за њено здравље пунило је насловне странице британске штампе.
    
Канцеларија комесара за информације (ИЦО) навела је да истражује тврдње да је радница у лондонској клиници у којој се Кејт лијечила, покушала да погледа њену документацију без овлашћења.
    
Клиника је саопштила да ће предузети одговарајуће кораке да истражи наводну повреду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана